Just nu i Bloggen

BOKA RIDLEKTIONER

// 0 kommentarer

Du hittar vårt utbud av ridlektioner genom att klicka på grön “Boka Tid”  http://ap-ridutveckling.se/bloggen-nyheter/

Boka tid

 

 

Bloggen: terminsstart i morgon

// 0 kommentarer

Dagen innan terminsstart. Det ska bli kul att komma igång och idag jobbas det för full med att uppdateras hemsidan, personal kickoff med höstplanering och i kväll ska vi i personalteamet ut och äta middag tillsammans.  

 

Bloggen: bra start på dagen

// 0 kommentarer

God morgon!

Vaknade tidigt och laddad för att komma igång igen efter semestern.  Började med en kort löptur tillsammans med Fritz och nu en skön frukost med äggröra och kaffe. Ska straxt i väg till Uppsala för ett möte men innan det en sväng förbi bilbesiktiningen. Hoppas du får en skön dag. 

  

Bloggen: Laddad för höst 

// 0 kommentarer

Vilken härlig semester vi har haft! Gotland med goda vänner följt av två soliga veckor i Portugal. Nu är jag tillbaka med laddade batteri och redo för en ny termin och kommande höst.Redan om bara några veckor åker jag tillbaka till Portugal men då för lite jobb och med några av mina elever hemifrån. Det blir den 27-31 augusti, jag åker ner redan den 26:e för att förbereda lite och är du en av dem som följer med så kommer info på din mail under denna vecka.

Missade du denna gång så finns en ny chans i oktober datumet är preliminärt satt till den 15-19 oktober.

Vill du följa med? 

Anmäler du dig innan den 31 augusti (spikat datum kommer upp den 28/8) så ingår även en lektion före avresan och en efter (värde 900kr) Det blir 6 st ridpass som filmas och på kvällen efter middagen så går vi tillsammans igenom ridpassen. Måltider och boende samt hyrbil till och från flygplatsen ingår, endast flygresa tillkommer som du bokar själv via TAP (flyget avgår på torsdagen ca 15.20 och hem måndagen ca 09.10) 

Pris exkl flyg 5900kr / person

Jag vill tacka min personal som gjort ett, som vanligt, grymt jobb medan jag har varit på semester och ett extra tack till Sandra som har skött bloggen och mina tävlingshästar. Tack till Jessica och även till Mikaela som tagit hand om Lizz och Ilona och Johanna som har hållit igång Löva och Bugge. Det ligger mkt sanning i det gamla ordspråket “borta bra men hemma bäst” för lika härlig som det känns när man åker iväg känns det att komma hem igen. 
   
    
 

Bloggen: Hösterminen startar 9 augusti.

// 0 kommentarer

Höstens termin startar igen den 9 augusti och här hittar du information om grupper och är du intresserad av att börja i en grupp maila till boka@ap-ridutveckling.se. 

Alla prisuppgifter hittar du här och för regler & villkor klickar du här och som innan kan du boka drop in och kurser på vår bokningssida som finns här.

Varmt välkomna önskar vi på AP-Ridutveckling