Hoppa till innehåll

Om

IMG_0299.JPG

AP Ridutveckling startade 2006 och erbjuder ridutbildning från nybörjare upp till avancerad nivå. Ridutbildningen sker på Antuna Gård, 5 minuter från Upplands Väsby centrum i norra Stockholm. Här finns även ett par boxplatser för inackorderingsverksamhet.

På välutbildade hästar, eller egen häst, erbjuds du möjligheten att träna dressyr enskilt eller i små grupper om max 5 st. Träningarna planeras och utformas efter önskemål. Genom att sätta upp mål och delmål sker undervisningen efter häst och ryttares förutsättning och vi arbetar tillsammans i ett nära samarbete för att uppnå målen.

Ni når oss må-sö mellan kl 07.00-15.00 på vår stalltelefon med nr +46 72-045 41 67

Om oss

Anna

Anna Wallberg

Grundare/ Ägare av AP-Ridutveckling.

Anna är diplomerad C-tränare och aktiv tävlingsryttare i dressyr.  Sedan 1997 har hon arbetat som ridlärare och tränare och undervisar efter häst och ryttares förutsättningar och lägger stor vikt på ryttarens sits och inverkan. Genom att utforma mål och delmål hjälper Anna ekipage att nå framgång oavsett nivå och erfarenhet.
Anna är även utbildad YinYoga lärare och mentalcoach.
Tillsammans med Lena Bredberg har hon, sedan 2007, tränat svenska kända profiler inför Stjärnornas hoppning och genom det medverkat i Stjärnhoppningen på SVT Barnkanalen och driver podcasten “Hästpodden med Anna och Pernilla”. 

 

Varmt välkomna till oss på AP-Ridutveckling

IMG_3014.PNG

IMG_0461.PNG