Hoppa till innehåll

VILKEN RUBRIK KAN PASSA HIT?!

 

Det finns få saker som gör mig riktigt upprörd och irriterad men en av dem är skit teknik som inte vill fungera! Det kan tyvärr förstöra mitt bästa humör! (som Ni kanske märker av texten som följer nedan! Inte helt muntert!!)
Nu har jag blåst hela datorn och installerat om alla programmen och ändå så strular den!!! Varför?! Jag har ett virusskydd! GAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!^*?##¤%”&()/_:***^^”##¤&
Det var länge sedan jag hade en riktigt dålig vecka men den här är riktigt skrutt med massa tråkigt jobb (dvs kontorsjobb som verkligen behöver fixas och som stressar mig!!), skrutt datorn som vägrar och inget som fungerar riktigt som jag vill!!!
Jag har dessutom haft två riktigt dåliga ridpass på Celine ,som har gått så bra en längre tid, och tro mig det är frustrerande även om man rider varje dag! Det som dock är till min fördel är att jag förhoppningsvis får ett bättre pass med häst två och tre för dagen, vilket jag turligt nog haft  speciellt med Didi som är helt fantastisk att rida.
Men dåliga ridpass hör ofta ihop med att man själv inte är riktigt fokuserad, vilket jag nog kan hålla med om att jag inte varit under ridpasset, då det har varit mkt att tänka på denna veckan och saker som ska fixas och lösas.
Har Ni tänkt på det att de gånger Ni kommit i sista minuten pga av en irriterande bilkö eller en stressig dag på jobbet som inte slutat så bra eller kanske ett tråkigt gräl med någon Ni tycker mkt om så har sällan ridpasset varit bra? Men har Ni haft tid att varva ner från Er ganska dåliga dag och hunnit göra ordning Er häst i lugn och ro så Ni hunnit samla tankarna så har det tvärt emot varit avkopplande och gjort att Ni mått bättre och varit mer energi fyllda efter?
På fredag morgon åker jag förhoppningsvis till Vansbro med Celine på ett tvådagars meeting men eftersom veckan inte gjordes för mig så har såklart min motorlampa i bilen börjat lysa igen och jag hoppas hoppas att jag får ordning på den så jag kommer iväg. Det känns lite för oansvarigt att sätta mig så många mil med häst i en bil som inte är helt ok.
Sen är det ju denna skit dator… 
Men om vi inte hade dåliga dagar och veckor hur skulle vi då veta att vi hade fantastiska? Så vilken tur att vi ibland har dessa dåliga riddagar så vi blir medvetna om att vi faktiskt kan bättre och som ordspråket säger hur man har det, beror ofta på hur man tar det!!!
….. kan dock inte påstå att jag hanterar min datorsituation speciellt bra!!!!

Japp! Redan i morgon blir nog bättre…  Då kommer Roland Thunholm och vi tar sista bilderna till boken. Sen kommer Erik och tränar och det går framåt nu. Härom dagen tog han sitt första skutt och det på sitt 7e ridtillfälle. Det här är verkligen en snabb kurs i ridning do not try this at home….

Sen på em kommer mina fantastiska stalltjejer Isabelle och Line som är så duktiga och pysslar och fixar i stallet. De är guld värda och hästarna älskar när de är här. Och lite långsökt på tal om kärlek så såg jag denna fina lilla dialog mellan Nasse och Puh på en FB statusuppdatering:

” Nasse till Nalle Puh: – Hur stavar man till kärlek? Nalle Puh svarar: – Man stavar inte man känner den….”

Eriks första skutt

 

{youtube}nTy-nimKqu8{/youtube}