Hoppa till innehåll

VILKEN DAG!

Oj vilken lång, rolig och händelserik dag det blev idag!!!
Nu drar äntligen projektet inför våren igång och det har varit tv inspelning i stallet på schemat idag! Jag kan fortfarande inte riktigt berätta vad det handlar om men snart…
Det är mkt som ska stämma och klaffa när det ska spelas in och Denzel trodde nog att hela programmet skulle handla om honom för han gjorde verkligen allt för att synas i bild!!!!
Det här tog hela dagen och när teamet rullade härifrån vid 16 så passade jag på att göra det jag tycker är tråkigast av allt…. lite pappersjobb!
Jag har nu lämnat över all min fakturering till samma som sköter min bokföring och det känns så skönt att kunna släppa lite mer av kontorsjobbet och fokusera ännu mera på mina elever och hästarna.

Nu har jag precis kommit hem efter att haft lektion och idag hade jag en ny elev här vilket var jätte roligt! Vad som också var jätte kul ikväll var att jag filmade en av mina elever sist hon red och nu hade hon tittat på klippet och förstod vad jag menade och hade verkligen tagit till sig det på ett positivt sätt och hade en jätte bra ridning i kväll! Att se sig själv ridandes på film är ett jätte bra sätt att utveckla sin ridning på tycker jag.
Ibland kan jag tyvärr bli lite nedstämd när jag ser mig själv rida för jag kopplar på sådana kritiska ögon och istället för att tänka “- Vad bra! Det där ska jag förbättra!!” så kan jag bli lite negativ och istället tycka att “-Det var ju sjutton att jag aldrig lär mig hålla händerna snyggare… ” 
Det är nog inte bara jag. utan det är lätt hänt för man vill ju så mkt. Men försök att se det som ett bra redskap och en möjlighet till att själv med milda ögon se sin ridning och sedan fokusera på en sak i taget och förbättra det för att sedan följa upp med en nytt klipp och se utvecklingen. Jag ska försöka bli lite duktigare på att filma mina elever, och mig själv! Här är ett klipp från när jag var och tränade med Lizz sist! Jag lovar, det finns mkt på detta klipp som jag med mina kritiska ögon tycker jag borde gjort mkt bättre men också väldigt mkt jag faktiskt gör galet bra!!! ;) OCH….. Vilken fantastiskt fin häst vi har, Eva och jag!!! <3

{youtube}reeemfYP1DE{/youtube}

… Och här är ett klipp på mig och Bamse som Eva skickade mig samtidigt som Lizzklippet =)

 

{youtube}6T9cnbGSU5E{/youtube}

Han är så fin Bamse! Han och jag har tävlat men som ni ser på klippet så blir han alldeles för spänd och taggad så fort det handlar om uppvisning och tävling. Han tyckte ofta att domar båsen var läskiga och de finns ju tyvärr ofta på dressyrtävlingar. Men, han är en härlig häst med mkt energi och glädje, jag gillar att rida honom och jag hoppas att ni som rider här också tycker om honom! Han är 17 år nu…. Tiden går fort!


bilden tagen av Sofie Sarenbrandt