Hoppa till innehåll

VECKANS HITTILLS LEDIGA RIDTIDER

Idag har jag haft trevligt besök från Telias ridsektion som har haft kurs på fm och sedan lektioner på em med mina fasta elever. En rolig men väldigt lång dag som jag avslutade med en massa kontorsarbete. Så nu ligger veckans lediga igen -och drop in tider på boka sidan

Som vanligt går det bra att smsa samma dag för att se om någon sen avbokning kommit in och finns det plats smsar jag en bekräftelse tillbaka. Vill du boka privatlektion så maila eller ring mig

Har inte hunnit så mycket mer i dag änn en massa lektioner, ett ridpass på Didi och sen kontorsarbetet. I morgon är det tidigt upp för ett ridpass på bamse sedan några lektioner och sedan träning för Ann med Didi och Denz på em. Men jag uppdaterar från helgen någon gång under morgondagen, som jag bla tillbringat nere i Göteborg och besökt Göteborg Hors show…..

 

sov gott!