Hoppa till innehåll

VART TOG OLA RAPACE VÄGEN?!

Idag har jag verkligen hunnit rida alla hästarna och har haft en härlig ridkänsla. Började med att rida Löva i morse och det är en så härlig häst! han är positiv och lyhörd och stannar på en endaste utandning! det bästa med att rida en så välutbildad häst som ger en så bra känsla är att man plockar med sig det till nästa häst man rider så Lizzan gick som ett spjut idag!  Hon börjar verkligen kännas starkare och främst märks det i galoppen. Hon är så stor galopperad så hon klipper nästan en hel långsida på fyra språng! Den duktigaste av alla hästar idag var ändå PT som inte gjort många knop senaste veckan förutom att vistas i hagen men trots sina 4-år var cool som en filbunke och skrittade, travade och galopperade utan att krypa ur skinnet, man kan inte annat än att vara förälskad i den lilla hästen. Denz känns pigg och glad och börjar äntligen förstå att det där andra benparet som är baktill faktiskt ska användas, han har haft lite svårt och jobbigt med att samla upp sig och det har tidigare inte funnits så mkt anledning till att jobba med det för han har inte tänkt tillräckligt mkt framåt men det har den senaste tiden lossat och han känns uppriktigt väldigt fin och jag längtar till nästa träningstillfälle för Eva Karin som jag tror är nästa vecka. Jag ska i alla fall åka till Per och träna nästa vecka men då tänkte jag passa på att plocka med mig Löva.

Jag vill tacka alla er som gett så fina kommentarer om tv programmet.  Jätte kul att höra och även tack för allt positivt om årets Stjärnornas hoppning. Hänvisar där även till mina fina medarbetare och alla runt om som gör det möjligt att i slutändan få till denna show.

Jag har även fått frågan om vad som hände med Ola Rapace och varför han inte var med och hoppade i söndags och svaret är att denna helg tyvärr krockade med hans filminspelning i Kroatien där han medverkar i kommande filmen Itsi Bitsi. Det är en dansk producerad film som har premiär i januari 2015. Här är ett klipp från en av hans första träningar hos mig i maj 2011 klicka här för att se den och klicka här för att se hur mkt bättre det sen blev


Ola & Sacke

Vill ni se mer av Ola och inte vill vänta tills hans Itsi Bitsi har premiär så kika på söndag när avsnitt 2 av Stjärnhoppningen sänds kl 19.20 på SVTs barnkanalen.