Hoppa till innehåll

VÅR FINA DIDI

Det blev en sen kväll/natt framför datorn igår men jag fick massa kontorsfix gjort, så skönt. dock inte lika skönt när klockan ringde ohyfsat tidigt i morse.
Det var dags för Sofia Wistams 2:a lektion och hon var taggad idag! Det gick mkt bättre och hon och Sacke travade slalombana och tränade på att hitta kroppskontroll i lättridningen. tror det kommer gå super för henne. Efter passet tog vi en fika och lägligt hade Nina hunnit släppa av Felicia och en stor påse av hennes fantastiska bullar!!! Vill ni ha med en hästointresserad kille på ett hästevent kan jag rekommendera er att ta er till stallcafét på Huvudsta och ge honom en fika med Ninas bullar, då kommer han garanterat bli på gott humör och kanske tom stanna en liten stund. Nästa gång ska jag spara några så ni får smaka, idag lyckades jag nog sätta i mig hela bullpåsen alldeles själv och på något konstigt vis övertyga mig själv att jag var såååå värd det!!!

Men jag har ju faktiskt haft ett hårt tränings pass idag med Per, så lite sanning låg ändå idet! Jag tog med Didi, Felicia och bästa Pam och åkte till Arphus. Fokus idag låg i att få henne svara bättre för hjälperna så det blev mkt övergångar. Måste ju erkänna att jag faktiskt inte hänger med på allt han säger. Nog för att Danska är svårt i sig men att dessutom susa runt i ett ridhus medans någon instruerar på danska! Men den här veckan tyckte jag nog att jag faktiskt  hängde med lite bättre, övning ger färdighet!!!!

Tack Felicia för bilderna.

…. å fotografen Felicia när hon rider Queen

Här är en liten filmsnutt..

{youtube}_9myXN6zneU{/youtube}