Hoppa till innehåll

UNDERBARA SACKE


Sacke & Erik Segerstedt


Sacke och Ola Rapace


Sacke & Dick


Sacke & Malou


En typisk “Sacke pose” kortet taget av ammi


Sacke & jag myser. Han tar alltid en em tupplur!


Sacke med Musse, Amanda Jensen och Mange Schmidt


Sacke & Ingrid


Sacke & Micha barton

Sacke & Sofia Wistam


Sacke tävlar med Anna


Sacke & Andreas Lundstedt


Jenny & Queen med Sacke & Carolina Gynning


Sacke & Sonja Aldén

Vackra Sacke! Han är en riktig pärla! Han älskar att få besök i boxen och bli ompysslad. Gärna av barn, de tycker han är alldeles underbara små miniatyr människor. Han har lärt många att rida och han har bestämt tillrättavisat många elever när de knipit med sina knän och inte hållit koll på sin sits. Han har inte alltid den högsta arbetsmoralen men han har ett stort hjärta och är en fantastisk häst!
Han är den häst jag har haft längst av dem jag har nu. Han kom till mig under 2005 och jag lånade honom av hans dåvarande ägare Monica. Vi hade ett jätte bra samarbete och han blev kvar hos mig tills jag köpte honom förra sommaren. I början var han inte alltid så snäll som han är nu och det var ofta han hittade på bus och la på en brall eller bockade när han tyckte man ställde lite för höga krav och det blev för besvärligt.
Men idag är det sällan han hittar på något dumt, han kan stanna ibland när han tycker det är nog eller helt enkelt inte har lust. Det är många av mina elever som rider honom jätte bra och när man väl hittar on knappen har han en härlig energi framåt. Jag tror många med mig tycker väldigt mycket om honom!
Tack Monica för att han fick komma till mig och för att han har fått stanna kvar här =)