Hoppa till innehåll

TRÄNINGSLÄGER OCH INSPELNING

Vilka intensiva men väldigt roliga dagar! Först det årliga lägret, med gamla som nya stjärnhoppare, hos Louise Haaga och sedan en heldag med önnu en inspelning inför SVTs serie “Stjärnhoppningen” första avsnittet sänds den 1 dec och sex söndagar framåt. Tror det blir kl 19.20 i Barnkanalen. Jag har tagit massvis med kort och har en hel del att berätta från våra två dagar men efter att idag på nytt gett mig i väg på roadtrip för min egna träning hos Per samt alla lektioner så måste jag erkänna att jag är helt slut och ser fram mot en välförtjänt sovmorgon i morgon bitti! Jag hoppar helt enkelt till sängs och sorterar upp korten i morgon. ( Jag har lagt några bilder redan på min FB sida AP-Ridutveckling och på Instagram där ni hittar dem om ni söker Anna Wallberg) Tyvärr kan jag inte enkelt och smidigt hantera bloggen och korten via iphone eller Ipad så det tar lite tid. Magdalena försökte hjälpa mig via en App som skulle förenkla men som vanligt med mig och teknik så fungerade det ju inte! Några andra förslag?

Ni glömmer väl inte köpa biljetter till Stockholm horse show och Stjärnornas hoppning som är söndagen den 1 december!!!!! :)