Hoppa till innehåll

TORSDAG

Torsdag och lite sämre väder… Det har varit så fantastiskt väder de senaste dagarna och jag vill verkligen inte att det ska ta slut! hade en jätte mysig lunch med Pia i går på Ulriksdalsslottsträdgård. efter lunchen tog vi en promenad längst med vattnet i det vackra vädret. både pia och jag saknar inbyggda kompasser så det blev en lite längre promenad än vi räknat med men jag njöt av att få umgås med Pia som jag träffar väldigt sällan.

I dag var jag inne i stan och åt en god lunch och shoppade lite med Jenny och sen tog Lizzan och jag en skritt tur ut innan kvällens lektioner. Den här veckan har mina elever fått jobba med att rida på linjer och att lägga på rörelser på linjerna. Nyttigt!

I morgon är det fredag och dags för helg igen. På lördag fyller min mamma år, grattis mamma!!!
Jag har även ett nytt litet projekt på gång som jag ska sätta igång med i morgon och se vart det landar. spännande och roligt men det kommer nog bli lite tufft! Berättar mer lite senare om nu projektet blir av =)

Dags att krypa till sängs och ladda inför i morgon bitti och mina pigga elever som är klara för ridning kl 07.15 i morgon bitti!!!!
Sov gott!!!


Jenny och Hugo på vår lunch idag.


Den snygga jackan är från Martha Ridewear och stövlar från Mountain Horse


Fina Lizz <3