Hoppa till innehåll

Toppar och riddalar

Vad glad man blir av lite omtänksamhet. Det här hade en av våra stallgäster ställt i köket idag.

IMG_0072.JPG
Annars har jag faktiskt känt mig lite vinterlåg idag, jag är ingen vinterälskare!
Träningen med Löva gick så där idag, jag var lite ofokuserad och red slarvigt. Det är väl tur att även sådana dagar finns så man gläds lite extra åt dem bra?! Men tänk vad svårt det ska vara ibland att styra från en punkt till en annan, eller hur! Det värsta som finns är sen lite frustration på det. Ja, även vi tränare har sämre dagar men jag har lärt mig genom åren att det kommer en ny dag med nya försök. Det blev lite bättre med passet efter på Lizz så det finns nog hop för morgondagen! Hur hanterar du dina sämre riddagar?
Jag hade i alla fall en hel lektionskväll med väldigt duktiga elever och det värmer i vinterkylan!
Lägger upp en bild på ett bättre och varmare ridpass!

IMG_0073.JPG