Hoppa till innehåll

TILLBAKABLICK JAN-JUNI 2012

Nu när året lider mot sitt slut kan jag inte låta bli att gå tillbaka i mitt minne och läsa igenom 2012s blogg år! Hur har året varit och vad ska jag ta med mig in i 2013 och vad ska jag lämna bakom mig?
Jag har nu hunnit läsa igenom januari-juni och ett av dem inlägg jag fastnade lite extra för var ett ämne som nog är återkommande i alla ryttares vardag och det är motivation och inspiration! Det kan vara lätt att periodvis tappa den och är något man hela tiden måste jobba på, speciellt en mörk vinterdag när snön yr kors och tvärs. Jag märker även på mina elever att just de här vintermånaderna är det extra viktigt att ge lite extra pepp och stöttning.
Själv har jag nog haft en ganska bra ridkänsla de senaste månaderna. Jag var riktigt illa ute och hade alldeles för många dåliga pass på Denzel under en period i höstas men kan med glädje säga att den krisen förde mig många steg framåt och lärde mig att hitta en hel del viktiga verktyg att plocka fram för att få en bättre kommunikation med Denz.

Läs det inlägget här, rubriken: VAD ÄR DET SOM DRIVER DIG

Här är lite summering av januari-juni

I början på mars åkte jag för första gången till Portugal, vilket var en rolig och lärorik resa och som gett mig mkt positivt till min ridning. Där träffade jag vackra Talismao som jag blev förälskad i, och fortfarande är, som Brian senare köpte och jag fått möjligheten att rida några gånger när jag varit hos Bruno under året. Det har varit väldigt svårt och lite knäckande att rida honom men väldigt, väldigt roligt och det är något speciellt med den hästen. När jag nämnde att jag faktiskt skulle kunna tänka mig att köpa honom var en av mina elever så gullig att hon köpte trisslotter till mig, men vinsten på 25 kronor räckte tyvärr inte =)

Det tyngsta har varit när Celine blev halt och resorna runt i kring för att göra allt för att få henne frisk och besvikelsen varje gång jag upptäckte att hon fortfarande var halt. Mitt hjärta blöder men jag har nu tagit beslutet att jag inte kan behålla henne, när hon nu snart ett år senare trots operation och flertalet behandlingar fortfarande är halt. Så nu är papprena till försäkringsbolaget skickade och jag inväntar de tunga svarsbeskeden…
Jag älskar min häst och hon har gett mig så mycket under de här åren vi har haft tillsammans.

Under perioden januari-mars hann min telefon gå sönder några gånger och roligaste var nog ändå den gången jag fick tillbaka den och den var avaktiverad i 22 313 674 minuter dvs ca 42 ÅR!!! Ska kanske hålla mig till den lilla antika Samsungen ändå!!!
jag har fått några frågor på hur jag löste det och för min del så kopplade jag bara in den i datorn så löste det sig självt!

Nu är klockan som vanligt jätte jätte sent och jag får fortsätta min tillbakablick någon annan dag men för mig känns det skönt att lämna det här året bakom mig och jag ser fram mot ett nytt spännande år. Inte för jag har haft ett dåligt år, för mycket av det som har hänt har varit bra och utvecklat mig massor. Men det har varit ett år med många förändringar. Det har kommit in nya personer i mitt liv som har kommit att betyda väldigt mycket för mig men det har tyvärr även försvunnit personer och det är med stor sorg Ludde lämnade oss i höstas och jag saknar även en annan person som har varit en stor del av mitt liv under många år och alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta.

 

Några bilder som legat på bloggen under jan-juni 2012.

Patrik tog med mig på en födelsedagsbrunch med champagne och bla kokt korv, allt funkar till champagne ?!


I januari var Ola & jag på ryttargalan

Där han nöjd fick RGB autograf till sin dotter Line

Jag gjorde ännu ett försök till att ta tag i träningen med en god vän

Mischa Barton höjde min blogg statestik för en dag när hon Twittrade efter sitt ridpass på Sacke

Jenny och jag minglade

……!!!!!!!????????

Jag träffade vackre Talismao

och var i Portugal med Brian

Min & Evas Fina Didi

Amelia Träning & Pepp gjorde ett repotage

En av bilderna som togs av Sofie Sarenbrandt när artikeln gjordes

Celine var ut och in på kliniken, här med min vän Christer som ställde upp och tröstade och körde oss

Årets helt klart mest använda och bästa ridbyxor som är från Martha Ridewear, love them!

Två viktiga i mitt liv =) Eva & Denzel

Min syster <3 fick barn och jag var sen att hälsa på så det hamnade 2012....

Ninas bullar!

Fritz <3 <3 <3

mer mingel med Jenny

Mys med hästarna

Bamse & jag

Några av mina elever