Hoppa till innehåll

TÄVLINGSHELG PÅ G

Idag har jag röjt och varit effektiv på kontoret, vilket behövs. dt är ganska mycket administrativt arbete när man driver företag, det hjälps inte att huvudsysslan har med hästar att göra. jag tycker egentligen att det kan vara ganska roligt att kontorspyssla men det tar alltid lite tid. Idag har jag i alla fall fått ganska mycket gjort och även hunnit skicka iväg vilka av de sist tagna bilderna jag vill sätta i boken.
tilll helgen blir det tre tävlingsdagar.

torsdags kväll på Lejondag i Bro, fredag på Ekeby som ligger söder om stan oc lördag på Fonboda där Täby Ridklubb håller sina tävlingar. Håller tummarna för att jag har lika bra känsla som sist och att jag inte slarvar så jag bommar på den förvända galoppen.

Jag fick ett så roligt dressyrprogram av en elev härom dagen. Det var skrivet så som verkligheten ibland kan vara….

 

Nu syns texten väldigt dåligt. Marie skulle kolla om hon kunde fixa mig en kopia så ska jag försöka lägga ute det. Nu är det fokus på MSVC:1 för min och Denz del så nu åker jag till Antuna och rider program!