Hoppa till innehåll

SUMMERAR…

 

Tappade lite luften…
Var på återbesök med Celine förra vecka och nu har veterinären hittat den troliga orsaken till hennes hälta och förmodligen kommer den från den kraftiga Artrosen hon har i vänster bakknä. Tyvärr trodde hon inte prognosen var så god men hon behandlade i alla fall Celine och nu är det promenad och skritt som gäller fram till nästa återbesök i slutet av mars. jag tappade lite gnistan, Celine betyder enormt mkt för mig och jag känner inte att jag är riktigt klar att ge upp henne ännu. Min plan nu är att försöka behandla och hålla alla tummar som går för att hon ska hålla ännu ett tag. Min plan B är att betäcka henne och jag tror jag i såfall skulle vilja ha Don Primero som Denzel är efter.

Inne i läskiga röntgenrummet…

ovan Don Primero och nedan min fina Celine

Förutom det tråkiga har veckan som gått varit ganska bra.  Jenny och jag var på Finest Awards på café opera

Träffade bla fina Eddie som kommer och rider lite då och då, sen gick vi till Jennys och min favorit restaurang Papa och åt pasta Vongole. Den ser kanske inte så god ut på bild men gå dit och ät den!!!

Å just ja… Har ju hunnit med en snabb tur till Göteborg och Göteborg Horse Show. Åkte dit med Eva och hade en super trevlig torsdagskväll där vi bla åt middag med mina goda vänner Lena Bredberg och Fredrika Garcia och vi fick även trevligt sällskap av Carl-Gustaf och Brian från Id Horses. På fredagen gick Eva och jag och såg Grand Prix dressyren och sen åkte vi hemmåt igen.

Den här veckan har startat med härlig vår sol! jag älskar tulpaner och tog det här fina kortet i helgen. Nu ska jag iväg till Täby Ryttarcenter och titta på när min vän Sandra tränar med sin häst för Hanchen. Lite inspiration inför kvällens lektioner.