Hoppa till innehåll

STRÅLANDE HÖST TORSDAG

Började morgonen med privatlektioner redan kl 07.30 och hade tre stycken på raken. Rolig start på dagen. Sen hade jag lyckats boka in ett möte i stan just denna dag…. Tyckte jag valde en genialisk väg när jag tog E18 in men missade att den också löpte ut till E4an under vägen in så det blev naturligtvis tvär stopp eftersom Obama var på väg mor Arlanda. Ganska galet att en hel stad stängs ner för ett besök.  Jag förstår hotbilden och vikten av säkerhet men kom igen! Jag undrar hur det gick med ambulanstransporter och övriga fordon som akut behövde ta sig fram….

Trevligt möte i stan och ett fantastiskt höstväder! Passade på att stanna lite inne i stan innan jag åkte tillbaka ut för kvällens lektioner och dagens ridpass. Lizzan var ett av ridpassen och jag lyxred på Evas ridning. Eva red med på sista lektionen och Lizz såg så fin ut så jag kunde inte låta bli att sitta upp efter lektionens slut fast jag hade bestämt mig för att inte rida henne idag. Det är toppen att ha en delhästägare som Eva,  jag är så nöjd med vårt samarbete. Jag brukar säga att när någon annan rider ens häst, även om de är jätte duktiga, och man ska sitta upp efteråt så måste man ibland hitta tillbaka till sina egna inställningar vilket kan kännas ungefär som när någon har lånat ens bil och ändrat om hela den sköna stolsinställningen, det kan vara lite trickigt och ta lite tid innan det känns så där nice igen….. Så är det inte när Eva har ridit (den enda stolsinställning jag behöver justera är att höja upp stiglädren för hon har mkt längre å snyggare ben än mig!) hennes ridning passar mig och hästarna bra och idag såg Lizzan så fin ut så jag helt enkelt snodde henne =)
Lizz ger mig så mkt ridglädje och att få dela det med Eva gör glädjen ännu större! Så jag vill göra en liten hyllning till Eva som inte bara är min delhästägare till Lizz, Denz & Didi utan även blivit en väldigt fin vän!