Hoppa till innehåll

STJÄRNHOPPNINGEN PÅ SVT

Stjärnhoppningen! Ett program med 6 avsnitt som kommer visas i SVT på söndagar i höst!

Inför tagningen av pressbilden…

De ni kommer få följa som Lena Bredberg och jag tränar i höst är:
Magdalena Graaf, Ola Salmén, Zara Larsson, Sara Varga, Rickard Olsson, Ola Rapace och Sissela Behn

De är lite blandade i sin ridvana, sitt mod och sin balans. Jätte kul gäng!!!! Och det är intressant och roligt att få vara med och göra tv program. det är inte var dag man ska försöka vara naturlig och ha en kamera med team runt samtidigt. Men väldigt, väldigt roligt. Jag ska inte skriva för mkt för jag vill ju att ni ska bänka er framför tvn i höst och att det blir lite överaskningar ni får se…
paralellt med det här så tränar de såklart inför Stjärnornas hoppning i Ericsson Globe och det kommer jag däremot att skriva mer om och jag börjar med vårt första ridläger som har varit nu må-fre men det kommer i ett annat inlägg för jag ska erkänna att jag just nu är väldigt trött efter en tävlingshelg i Norrköping och direkt till vackra Runsten där vi nu har varit må-tisdag. Jag kom därifrån och var hemma till 17.30 och sedan har jag haft mina lektioner och kom hem nyss vid 23.00
jag har verkligen haft duktiga elever idag… så kul! jag har under några veckor nu fouserat väldigt mkt på sidförande hjälper och effekten av ryttarnas inverkan och jag ser att det börjar ge resultat. Lotta red Bamse idag och fick en jätte fin trav när de fick träna på att sitta ner i traven utan att hålla balans i tygeln, jätte bra ridet Lotta!!!!

Nu sova för i morgon bitti har jag fler härliga elever att ta hand om! Sov gott!!!