Hoppa till innehåll

STALLKOTTEN

Jag har fått en ny gäst i mitt stall! Det är en vass liten personlighet men ganska söt:

tagen på bargärniing, ätandes kattmat….

Igår tog Therese i stallet med mig och Denz på en guidad tur till skogs

Vacker utsikt

vacker Denz..

Tidigare på dagen igår var jag iväg till Nyköping och prov red en häst! Det är en bekant, som känner Jenny och som vi varje år brukar springa på nere i Falsterbo , som äger hästen. Jenny är väldigt duktig på att hitta hästar som jag gillar och när hon mailade mig ett klipp på denna blev jag nyfiken!
Vi åkte dit och tittade. Den rör sig fantastiskt och höll nästan på att skicka mig ur sadeln vid första travsteget… under året har den hopptränats och varit ute och tävlat en del hoppning så den var lite “dressyr-ringrostig” och ca 1,80 hög! Jätte fin häst men också väldigt mkt häst! Peter, som äger den, har eg tänkt att sälja den som hopphäst och den är tydligen väldigt bra så söker du en hopphäst som även är dressyr utbildad så säg till! Och vet du någon som vill låna ut sin dressyr häst, säg också till!!
Jag letar ny häst att låna för ev senare köp. Jag får nog tyvärr börja inse att Celine inte kommer tillbaka. Sen får jag se om jag betäcker henne eller om hon bara får gå nere hos Lotti och ha det bra. Jag saknar henne massor, men jag vet att hon har det bra där nere så det känns ok.

När det gäller Denz har jag hållit fast i min plan och kört en basic vecka som faktiskt börjar ge utdelning. Har låtit Didi hänga med på den linjen och idag var det skritt/galopp övergångar. jag vill att hon ska bli starkare i galoppen och jag vill att de enkla bytena ska bli bättre. Det vore väldigt kul om jag kom iväg och hann göra några MSVC starter unde hösten även på henne. Denz och min nästa tävling blir på Ekeby nästa helg.

Här kommer ett kort på några av kvällens glada elever. Det har varit en rolig lektionskväll ikväll med riktigt duktiga elever.