Hoppa till innehåll

SNYGG LUSITANO HINGST

När Celine blev dålig och jag började inse att hon tyvärr inte skulle komma tillbaka till tävlingsbanan så hoppades jag på att jag i alla fall skulle kunna betäcka henne. Tyvärr rekommenderade veterinären att inte göra det. Men! Om jag hade gjort det så hade jag lite tankar på att betäcka henne med en Lusitano hingst. Nu är jag inte någon expert på avel men jag är ju väldigt förtjust i dessa tussar. Nu kanske alla avelskunniga skriker högt över mina tankar men hur skulle det bli om man korsade ett halvblod med en Lusitano? Jag vet att det finns flera korsningar men jag har aldrig själv sett någon. I Portugal korsar de Lusitano med araber för att få lite av deras temperament och uthållighet.

Går ni i alvelstankar så finns denna skönhet här hos Fama Lusitanos och de kan betydligt mer om avel än vad jag kan!!!

www.famalusitanos.se