Hoppa till innehåll

SNÖYRA

Oj vad galet mycket snö det blev idag! Det är ändå lite mysigt, jag älskar att tända i spisen och massa ljus och kura upp i soffan medan vind och snö viner utanför. Det var tyvärr inte lika mysigt att pulsa upp till stallet och motionera hästarna idag! Det fick bli longering men det är ett bra komplement och nu när det är mkt snö kan man träna utomhus så blir det lite styrketräning för hästarna (och mig!)
Det är nu det är dags att börja träna och ladda inför vårens tävlings säsong. Jag vill gärna få mitt MSVB kval med Denz och sen tävla lite MSVC med Didi och få ut Lizz på tävlingsbanan. Det skulle ju vara så roligt att försöka sig på att kvala till 6 års championatet, vi får se…

Nu i december är det också dags att börja fundera på hur nästa år ska se ut, vilka mål och delmål som ska läggas. Har du börjat fundera på det? Även om man inte har egen häst kan man med fördel tänka ut sina mål och sen gå igenom dem med sin ridlärare eller tränare. Så kom igen nu alla mina elever, ta lite varm glögg, tänd några ljus och sätt er med papper och penna och fundera ut vad ni vill ha för mål med er ridning inför 2013. Maila gärna det till mig så kan vi bolla det tillsammans!

Var det någon av er som såg Patrik Kittel clinicen nu på Ericsson Globe? Vilken kille! Jag tycker den var bra och inspirerande och vad han hela tiden återkom till var att vill man så går det! Ta det med er när ni sätter era mål och finns det något som begränsar målen ni sätter vad skulle kunna vara en lösning på det? Det finns ju tyvärr ibland något som kallas för verkligheten som ibland begränsar. Tex pengar eller vart man bor eller vad det nu kan vara, men återigen vill man verkligen så går det man måste bara fundera ut hur man löser eventuella hinder och om man är beredd på att lägga det som krävs och verkligen satsa. Och ett mål behöver ju inte alltid vara ett OS eller att rida en George eller hoppa höga hinder, det kan lika gärna vara att man vill förbättra något i sin sits eller förstå bättre hur en viss rörelse rids eller hur hästen går i en bättre form! Det är det som är så fantastiskt med ridsporten, det finns så många sätt och vägar att utföra den på.

Hittade klipp från clinicen på youtube så håll till godo!

{youtube}hsRt8b10yXw{/youtube}

{youtube}GK-cIS4jHLg{/youtube}

{youtube}al8n4nBHLbo{/youtube}

{youtube}idhppzf3J2s{/youtube}