Hoppa till innehåll

SNABBA VECKOR

Ännu en rolig vecka lider mot sitt slut! Det var jätte trevligt att få föreläsa i tisdags och jag hoppas de fick med sig mågra bra tips och goda ord om hur det är att driva hästföretag och att jobba med hästar!

I går fick Denz följa med och hoppa för Lena och idag har Lizzan och jag varit hos Per och tränat. Det blir bättre och bättre och jag blev så glad när en av mina elever som såg Lizzan igår sa att hon blivit mkt större. Hon börjar lägga på lite muskler och resa upp sig lite mer och det är jätte kul. Även Per sa idag att det utvecklar sig mer och mer för varje gång. Idag red vi förvänd galopp och enkla byten ur MSVC programmet. Jag red riktigt skräp och car ganska ofokuserad i början av passet men riktigt nöjd och nära på att ge Per en stor puss av glädje när vi var klara för att han är så grymt bra på att guida mig rätt! Jag hejdade mig och nöjde mig med att ge honom en svettig kram! Magnus var med och filmade så om jag har tur har han klippt ihop det till en lite snutt som jag  kan lägga upp här..

Fredag i morgon och 7.15 morgon pass! Hu så tidigt, men så roligt, så tack och god natt för idag! I morgon åker Denz och jag och tränar för Eva Karin som äntligen är i Stockholm!!!