Hoppa till innehåll

SKRIVAR KVÄLL…

 

… Mera bokskrivande!!! I kväll ska jag maila iväg det som är klart till förlaget och sen blir det mera skrivande under veckan. Det är roligt men svårt att skriva bok och speciellt när man aldrig tidigare har gjort det. Det ska bli väldigt roligt att se den när den är klar. Bilderna kommer vara jätte fina, jag har bra hjälp av Roland Thunholm. Vi är dock inte klara med bilderna ännu, även sådant tar tid…
Det är många hästfoton som har tagits av Roland Thunholm genom åren och han har även tagit de foton som ligger till grund för postens nya frimärken med hästmotiv. Läs mer om dem här.

Under veckan som kommer är det ett kick-off läger i Västerås för årets Stjärnhoppargäng, det ska bli kul och till helgen hoppas jag på att rida Div 1 med Stora Wäsby. Veckan som gick var ingen höjdar vecka den har jag tillbringat mestandels på sofflocket pga en liten nack/rygg incidens men är nu på bättringsvägar och saknar mina elever och hästar. Tyvärr fick jag även ställa in min och Celines planerade tävling idag som jag verkligen hade behövt rida för mina sista kvalprocent till MSVB. Snälla Ann hoppade in och red så Celine i alla fall fick komma iväg och göra en start. Jag har ridförbud i några dagar till så på onsdag- torsdag ska Ann låna Celine till Tinne träningen hon ska på. Det är jätte kul att låna ut henne till Ann som rider henne väldigt bra och då har jag en fin häst att sitta upp på till fredag då jag kan börja rida igen.
Tack alla omtänksamma och gulliga som har hjälpt till med hästar mm under denna trista vecka. Ett stort special tack till mina fina vän Sandra som hoppat in och tagit hand om mina elever.

Nu tillbaka till boken…..