Hoppa till innehåll

SKÖNA DAGAR I PORTUGAL

 

Nu har jag kommit hem från några härliga och inspirerande dagar nere i Portugal. Fick möjligheten att åka ner och besöka Bruno Da Silva som jag tränade för för några helger sedan och den chansen tog jag förstås direkt.
Det har varit så kul, nyttigt och lärorikt. Jag åkte ner förra söndagen och kom hem i torsdags. Bruno jobbar några mil från Portugal och jag bodde på ett hotell nära och åkte till Bruno varje dag för att rida och även få hans hjälp. Hans hästar är Lusitanos men de är så väl ridna och har så bra rörelse mekanik så de känns nästan som halvblod. första dagen tyckte jag det var svårt att hitta takt och rytm men den föll på plats allt eftersom. Speciellt förtjust blev jag i denna underbara Lusitano hingst. Men det är inte helt lätt, som Ni ser….

{youtube}L-KxxkV5st0{/youtube}

{youtube}DxFaPNsoS6Q{/youtube}

{youtube}Ld1FOeRJ_Ks{/youtube}

Jag har filmat mer och tagit massor med bilder såklart, som jag återkommer med. Ett stort tack till ID Horses som hjälpte mig att fixa så jag fick besöka Bruno =)
Läs mer om deras verksamhet på www.idhorses.se