Hoppa till innehåll

SKÖN HELG EFTER HEKTISK VECKA

Den här helgen har jag tillbringat sovandes! Måste erkänna att jag var ganska slut efter veckans alla aktiviteter och utflykter. Det är ganska skönt att borra ner sig i soffan och slå på tvn, det händer alldeles för sällan för mig.
I fredags var jag mer aktiv och hade min första löplektion??!! Martina Haag ska lära mig att “springa roligt”. Hon har sprungit några maraton och satsar nu på en mara i Istanbul nästa år. Det är däremot inget för mig men jag tror att lite löpning skulle göra gott för både kropp och själ och det var trevliga tio minuter som var dem första i denna lilla löpskola. Nästa lektion är nästa fredag, då ska vi springa 11 minuter!
Jag har förtvivlat försökt att ladda ner någon användbar app eller program som ska underlätta mitt bloggande och hur jag lägger upp bilder men har inte hittat något succefullt ännu, maila gärna om någon har tips!

Nu börjar Stockholm Horse Show och Stjärnornas hoppning att närma sig så jag kommer resterande tid fram till den 1 december att skriva mkt om träningen och våra stjärnhoppare och jobbet kring detta. Vi var ju på läger i veckan och jag har tyvärr inte hunnit ladda upp bilderna jag lovade!
Onsdagen var det inspelning inför tvserien i 6 delar “Stjärnhoppningen” som kommer börja sändas den 1 december på svt barnkanalen kl 19.20 och sex söndagar framåt. Det ska bli roligt att få se slut resultatet. det är mycket jobb kring att spela in ett avsnitt på bara 15 minuter, men det är också vansinnigt roligt! tack alla som var med i onsdags, det var en super kul dag!

Här kommer i alla fall några bilder från onsdagens inspelning på Strömsholm


Våra snygga jackor från Mountainhorse


Ola Selmén, jag och Magdalena Graaf


Lena Bredberg, Jens Fredriksson och jag


Magdalena Graaf och jag


Jaquline, Susanne, jag och Lena


Pressfotografering


Snygga Magdalena Graaf styled by Mountainhorse