Hoppa till innehåll

Bloggen: Semesterbloggare

Anna är som bekant på semester och njuter av champagne, ledigt och trevliga middagar. Samtidigt har ett gäng hästar åkt på bete, medan ett fåtal får vara kvar i stallet för att hålla igång verksamheten. Alla hästar har lite ledigt, och går mindre än de brukar. Alla går mer i hagen, och personalen stressar ned, tar efter väl hand om stallet och pussar extra mycket på de hästar som är hemma. Vår medarbetare Emma åker och tittar till hästarna som är på bete mest hela tiden. 

Eftersom Anna är på semester har jag fått den stora äran att gästblogga lite. Jag tänkte börja med att presentera mig: mitt namn är Sandra och jag har jobbat på AP-ridutveckling sedan i mars i år. Jag jobbar normalt sett söndagar och ibland ser ni mig på kvällarna när jag Kvällsfodrar. Min vanligaste sysselsättning är (ja, ni vet, när jag inte är i stallet) att studera. Jag läser sociologi på Stockholms universitet, och hoppas på att bli klar med min examen till vintern. Jag hjälper oftast till med att ta hand om Bugatti och Löva, men rider även stallets läromästare Bamse. 

  
Nog om mig! Hoppas ni kommer att tycka att mina upptåg är roliga och trevliga att läsa om, och jag hoppas att vi ses i stallet!

//Sandra