Hoppa till innehåll

SACKE & MIDDE PÅ ÄVENTYR

I dag har Sacke fått gå på barnridläger med Fabians barnbarn. Han är så snäll min fina Sacke! Han kan vara envis som en shettis men han är alltid snäll jag älskar den hästen. Han är den av mina häsrar som nu varit hos mig längst om jag inte minns helt fel så kom han till mig 2005/2006 någon gång.

I morgon tänkte jag att Midde ska få bli barnridlägershäst! Han är också en klippa men det beror nog på att han blivit äldre och klokare för jag minns när han var yngre och hade ganska många hyss för sig! På en träning för Eva Karin försökte han skrapa av mig mot väggen när han tyckte jag blev  för jobbig mot honom men alla dessa dåliga fasoner är tack och lov borta nu och han är nog den näst efter Sacke som jag helst sätter nya lite osäkra ryttare på för han tar alltid väl om hand om dem. Han är så fin men tyvärr ser han ut som en liten tarm just nu eftersom de inte riktigt gillar silaget och jag längtar tills den nya skörden kommer och hoppas på att leveransen blir som utlovad för just nu känns det inte så roligt när de är så tunna trots att de äter mängder silage och extra med kraftfoder! Det är ju tyvärr så att de tappar fort men det tar tid att få tillbaka hullet så några veckors vila och lite bete gör förhoppningsvis susen! Jag kommer ha öppet i stort sett hela juli med undantag för v  28 då jag tänker ta lite ledigt och bla åka ner till Falsterbo för årets tjejhelg!