Hoppa till innehåll

SAABENS ÅTERUPSTÅNDELSE???!!!!

I dag har jag gjort ett försök att återuppliva min gamla saab! Jag har sedan ett år tillbaka haft förmånen att dela bil med en god vän och kört kungligt i en Hyundai, den enda nackdelen är att den saknar dragkrok… Vi har ev planerat att hitta en bra lösning och på sikt byta ut fina bilen mot en med dragkrok men tills dess så försöker jag lite med konstgjord andning på saaben :) Nu väntar jag med spänning på bilmeckens dom.

Förutom att åka saab har jag ridit en av mina elevers fina ponny och det hade verkligen hänt mkt sedan jag satt på den innan sommaren! Kul och bra jobbat. I dag var också höstens först markarbete/hopponsdag och är ni intresserade av att hänga på så finns ibland plats och det är kl 11.00 på onsdagar.

I morgon ska jag hämta hem Lizz och jag längtar verkligen efter henne och vår första tävlingsstart tillsammans. Bilden nedanför är lite tävlingsminnen från min och Kuros tävlingstid.  Kuro tävlade jag upp till St George och det var en fantastisk häst. Han blev 21 år gammal då han tyvärr bröt benet i hagen men jag minns varje dag med honom med glädje <3