Hoppa till innehåll

ROCKKLASSIKER OCH TIDIGA MORNAR

Nu börjar Anton känna sig mera hemma i stallet, och med all rätt! Tycker han gör stora framsteg och tränar flitigt!

Tyvärr är jag inte en njutare av tidiga mornar men för alla er morgonpigga som lyssnar på radio, slå på 106,7 där kan ni lyssna på Anton i Rockklassikers morgonprogram

På en av mina spellistor som jag sätter på i högtalarna när jag rider ligger det faktiskt ganska många härliga rockklassiker som tex Dio – Holy Diver, Black Sabbath – Paranoid, Judast Priest – Diamonds and Rust, Helloween – Future world sen även lite “nyare” som låtar med bla Muse, Avenged Sevenfold, Renegade Five, Slipknot mm
Det är den typen av musik jag slänger på om jag mot förmodan skulle få för mig att kliva upp och rida tidigt, tidigt en kall morgon när ingen är inom räckhåll! Med den typen av musik på ganska hög volym, ensam med min häst i ridhuset,  då kan det faktiskt vara underbart med en tidig morgon!!! Hoppas hoppas jag har intalat mig tillräckligt mkt hur fantastiskt härligt det kan vara, för i morgon är just en sådan morgon jag behöver sitta till häst redan okristligt kl 07.00 för att hinna med att rida! I morgon blir det en tidig och sen men väldigt rolig dag….