Hoppa till innehåll

ROCK OF AGES

Idag har varit en bra riddag! jag har hunnit med alla tre av Evas och mina finingar (Lizz, Denz & Didi) I morgon åker jag och Denz och tränar för Eva-Karin, känner mig laddad men tyvärr fick mitt resesällskap förhinder så om någon vill sällskapa så slå en signal! Jag tycker att man alltid ska vara två när man åker iväg oavsett hur snäll häst man än har för skulle det oturligt nog hända något är det skönt att inte vara själv samt att man faktiskt kanske behöver vara två i vissa situationer. 

Efter mina morgonridpass åkte jag till Stora Wäsby där vi hade två “stjärnor” som provade inför årets stjärnhoppning. Det är kul att det är i gång igen och i år är vi ute i väldigt god tid. Jag håller tummarna för att båda två av dagens ryttare vill vara med och träna med oss i år!

I torsdags var jag på premiären av Rock of ages och den var riktigt bra! Jag älskar att gå på musikal!
Jakob Stadell hade en liten roll i den och jag hade hoppats på att få höra mer av hans underbara stämma men tyvärr…. Johan Rheborg var grymt bra i sin roll och jag gillar även Peter Magnusson (som jag gärna vill ha med i vår hoppning!)

Läs mer här

Jag har inte sett filmen men hört att den ska vara bra…

{youtube}VxVQhgySG74{/youtube}