Hoppa till innehåll

PRT?!

 

Idag vill jag ge en hyllning till mina elever som gör mitt arbete så innehållsrikt!
Det är så roligt att få feedback från Er, roligast är så klart den som är possitiv men även den negativa är nyttig och hjälper mig att förbättra min versamhet. Idag fick jag två härliga kramar av två av mina elever som kände sig glada och nöjda över sin lektion. Det är mkt värt för mig. Jag vill ju att Ni ska utvecklas och känna att Er ridning går framåt.
Det har varit en bra dag idag. Peter har hjälp mig med Celine och jag har ridit min första träning på ca 1,5 månad. Så kul, även om vi var lite rostiga efter min krasselvila. Därefter hade jag lektioner på kvällen och nu laddar jag inför morgondagen som börjar med en mysig frukostdate med Eva! Efter det ska jag på en spännande grej som man aldrig vet vart det leder….

Fick ett tidningsurklipp gett till mig idag som kom från från Expressen. Det var från Ryttargalan. Det var ju lite hedrande att av endast fem bilder få vara med på en av dem bland Rolf-Göran Bengstsson som är världsetta i hoppning, Lussan som ridit OS, Antonia Ax:son Johnson som är en högt uppsatt affärskvinna, Karin Mattson som är ordförande i Riksidrottförbundet…..
Och min bragd? Jovars lyckades ta med mig rätt polare som lockade fotografernas intresse, men dock jag blev ju ändå titulerad personlig ridtränare. PRT kanske vore ngt nytt istället för PT???!!!!  =)

 

Det har som sagt varit en bra dag idag för de flesta av oss…. Mirr är dock  inte helt nöjd! Jag glömde köpa ny kattmat och kom tillbaka till stallet tomhänt!!!!! Förlåt, ska inte hända igen. I morgon kommer jag få fjäska hårt med en burk tonfisk, minst!