Hoppa till innehåll

PRIVAT!

Har haft fler dagars ledighet….
passade på att ta en snabbvisit ner till min syster som bor i Linköping. Jag har världens gulligaste syster, jag ringde henne häromdagen och fick massa fina ord av henne <3. Det blir ju inte så ofta vi ses, så när hon undrade om jag hann ner till Liams 18 års dag (han har inte fyllt ett ännu) kände jag att ett besök snarast låg högt på prioriteringslistan....
Jo, jag har varit nere och träffat Liam, så, så sällan är det inte!!!!

När jag var nere så passade jag på att åka förbi vårt barndomshem som ligger mellan Motala och Borensberg. Mina morföräldrar drev lantbruk där och hade främst kor, skog och åkrar. Jag ville jätte gärna ha en häst och mina föräldrar lovade att den dag de vann på lotto skulle jag få en. Vilken besvikelse när jag insåg att de inte ens spelade på Lotto!!! Men mina kusiner hade en liten ponny som hette Mini. Jag har lånat några gamla bilder på mina kusiner från min moster Annikas facebook, hoppas jag blir förlåten för min stöld?! =)


Mormor & morfars gamla hus

Gamla vävstugan som jag och mina föräldrar (syster yster var inte född då) bodde i under tiden vårt hus byggdes. Här var tidigare arbetarbostäder åt personal som arbetade med bygget av Göta Kanal.

Vårt gamla hus

Min kusin David och ponnyn Mini

Mina kusiner och min syster och så jag!!!