Hoppa till innehåll

PORTUGALTRIPP

Hemma igen efter några sköna dagar i Portugal. Har besökt Golega där hela byn var full av hästar! Lite annat tänk än här hemma i Sverige, en salig blandning av vackra, välridna och välskötta Lusitanos men även tyvärr en del skrämmande exempel. Den här gången följde även Eva med och jag har också sett när Brian tävlat Working Equitation vilket var roligt att se. Det är inte en lätt gren även om det kanske vid första anblicken ser tämligen okomplicerat ut.
Jag gillar mina Portugalbesök och tycker att jag får mycket i utbyte men jag längtar ändå alltid hem till mina halvblod i stallet.

Som vanligt har jag filmat och tagit lite kort som jag såklart lägger upp när jag hunnit ladda ner dem på datorn tills dess lånade jag den här från Brian som han filmade från ryggen på Talismao.

 

{youtube}S30fHjh0chM{/youtube}

Väl tillbaka i Sverige var det idag dags för ännu en träning inför Stjärnornashoppning. Nu är det bara knappa 3 veckor kvar och vi har rört om lite i grytan då Anton känner att det är för kort om tid och modige Mårten Andersson hoppar in i hans ställe. I dag var Mårtens andra ridtillfälle…..Någonsin!!!! Det blir en spännande utmaning att på ett säkert sätt göra honom redo för Ericsson Globe. Det blir 3 intensiva veckor för Mårten och jag kommer påminna honom om, när rid träningsvärken börjar infinna sig, att han i dag sa att rent fysiskt så var det inga problem.

Idag har jag också haft ett riktigt bra pass på fina Lizzan med god hjälp av Lotti som varit här uppe och hjälpt mig lite när jag varit iväg. Jag är verkligen så glad att jag och Eva hittat henne det är en otroligt trevlig häst. Denz gick också bra idag och i morgon åker vi till Eva Karin och tränar.