Hoppa till innehåll

PATRIK KITTEL MÅNDAG

SUCK!!!!!

Nu bråkar datorn igen och jag är helt värdelös på datorer och det finns inget som gör mig på så dåligt humör när jag ska kontorsjobba och allt bara strular!!!! Någon som är datakunnig som har tid att ta en titt på varför den hakar sig hela tiden??? jag har ju ett virusskydd installerat. GRRRR…..

Jag och hanna från Martha Ridewear (kolla in deras snygga kläder på www.martaridwear.com)

Annika & Hanna från Martha Ridewear ekiperade ryttarna som red på clinicen.

I måndags var jag på clinicen med Patrik Kittel. Jag tycker den var inspirerande och roligast var att han tagit med ett ekipage där ryttaren red en nordsvensk. Det var intressant att se och höra hur han gav tips och råd. Det är ju tyvärr inte så många av oss som har hästar som går GP och det är klart det är kul att se de hästarna och ekipagen men jag tycker nog det är mer intressant att se LA och MSV ekipage för det är dem jag hjälper här hemma samt att jag tror flertalet av dem som går på clinicen ligger på den nivån.
en bra clinic och patrik är alltid väldigt positiv och uppmanar att alla kan.

Nästa stora stjärna som kommer och håller clinic (på Djursholm) är Adelinde

Idag har jag och Denz varit iväg till Kolbäck och tränat för Eva Karin igen. Hon är en fantastiskt bra tränare och idag var Denz riktigt riktigt fin. Jag blev så glad när EK sa att vi nu är redo för MSVB och hon tyckte vi skulle sikta på att rida MSVB:4.
Det har varit svårt med Denz och många gånger känts väldigt motigt och förra tävlingssäsongen blev jag så trött på honom och att han gick på för dåliga procent i MSVC och vi aldrig tog kvalprocenten så jag backade flera steg och tog några LB starter, därför känns det lite extra roligt att allt slit nu börjar ge resultat. Så jag håller tummarna för att det även håller på tävlingsbanan och nu har jag anmält mig till några lätta klasser i början och sedan några MSVC så vi kan kvala upp.
På tisdag är det programridning på Stora Wäsby för Birgitta Bergsten, då får vi se vad hon tycker om oss när vi visar upp en MSVC:1a…..