Hoppa till innehåll

ONDAG HELT ENKELT

Jag har haft min mamma på besök under veckan och idag skjutsade jag hem henne till Linköping där jag också tog en lunch med min barndomsvän Linda. Det var jätte mysigt att träffa henne det var alldeles för länge sen!!! Vi har känt varandra sedan lågstadiet och tillbringat vår tonårstid tillsammans. Det är härligt med vänner man känt länge, det spelar på något sätt ingen roll (förutom att man saknar varandra) att det var länge sen man sågs det känns ändå på något sätt som igår fast ändå inte.

Efter lunchen blev det bilfärd uppåt igen och jag gillar att åka bil. Det blir lite egentid att sitta i bilen och poppa musik och låta tankarna fara iväg. Man kommer oftast fram till många bra saker och lösningar, så´även idag =)
Men när jag rullade in i Stockholm blev det alldeles för segt i all kö. Det är helt galet att det börjar tätna i trafiken redan kl 15!!! Så när jag närmade mig Bomma avfarten så susade jag av och svängde in i Äppelviken för att ta en fika med Erik. Det var även ett tag sen jag träffade honom (dock inte lika länge som sist jag träffade Linda!!!) så det var kul att ses och uppdatera. Jag försöker övertala honom om att ställa upp i Globen även i år, han måste ju få revansch efter sin vilse ritt!!!!Vi får se om jag lyckas, jag lyckades i alla fall få honom att sätta in en rid tid i sin almanacka!

Förlåt Erik men det här klippet är bara helt underbart!!!

{youtube}qH0HqW5cwHQ{/youtube}

Men det gick ju bättre och bättre och han fixade hoppningen galant när det var dags men glömde dessvärre vägen… Hittade ett klipp från globen på Youtube

{youtube}h3H-MBywe0c{/youtube}

Efter fikan med Erik blev det hemåt för ett ridpass på utebanan och Didi var en dröm idag! Jätte kul. Efter det fick Denz ett joggingpass och en promenad ut med Eva som sällskapade oss (han är som en hund!) Avslutningsvis på denna dag kom fina vännen Sandra på besök så vi har suttit i köket och surrat häst och annat intressant hela kvällen.
En bra dag helt enkelt!