Hoppa till innehåll

OLA RAPACE TILLBAKA

 

Det blev inget Vansbro meeting för mig och Celine i helgen utan i stället en kur för att bota luftrörskattar! Det är höst!!! Astma och stall är inte alltid en lyckad kombination och speciellt inte när man som jag slarvar med att ta medecinen. Nu ska jag sköta mig och ta den varje dag så jag slipper dessa luftrörskattarerna!

Hann istället med att göra massa andra trevligheter under helgen och i fredags såg jag Carolas nya show på Tyrol som jag varmt kan rekomendera, den var riktigt bra! Lördagen blev god middag hos trevliga vänner och söndagen massa träningar med mina duktiga elever.
Och nu ny vecka! Idag var Roland Thunholm här och tog ännu lite bilder till boken och den här gången med inriktning på bilder från grupplektion och den viktiga “after ride fikan” Lägger upp lite av de bilderna jag väljer att inte ta med i boken men tyvärr har jag inte riktigt fått ordning på datorskrället ännu. många har sagt att jag borde skaffa en mac men jag befarar att det inte skulle lösa problemen då det tyvärr förmodligen är skit bakom spakarna!

Efter Roland kom Poppe Linge och gjorde en intervjuv med Ola Rapace och filmade även när han red och hoppade lite och ja! han är tillbaka och det blir Globen för Ola Rapace. Han blev ju tyvärr tvungen att hoppa av för några veckor sedan då han fick förfrågan om en stor roll där det inte gick att kombinera med ridningen men nu har det löst sig och kombinationen kommer fungera. Jätte kul att ha honom tillbaka!