Hoppa till innehåll

NYTT FÖRSÖK PÅ SATS?!

Idag körde Jenny & jag kurs med stallgästerna, vilket var jätte trevligt och kul att så många deltog. Efter det kom Eva och.vi fixade med hästarna och jag red Lizzan och Denzel. En mysig dag i stallet helt enkelt.
Vad man får passa sig för nu när det helt plötsligt svängde om och blev pluss grader och regn, är all snö som ligger på taken och nu börjar rasa ner. Tänk på det, ni som har sluttande tak till stall och ridhus, var inte inne i boxen med lös häst och håll extra koll på tyglarna även när ni skrittar era hästar i ridhuset ifall det skulle komma ett lass med snö brakandes utanför. Jag har tur och har hästar som är ganska oberörda men bamse var alldeles olycklig över detta läskiga läte!
När jag har en ledig kväll så älskar jag att se en bra film, för det gör jag så sällan eftersom jag jobbar ganska många kvällar, så det blir lite vardagslyx för mig! Så i kväll har jag krupit upp och myst i soffan med en god vän och kollat på film, eller rättare sagt han tittade och jag sov!!!! Nu har jag haft några lediga kvällar under julhelgen och jag tror nog att jag lyckats somna bort varenda en i soffan! Kanske behövligt? Jag kan tycka ibland att man nästan blir segare av att vara lite ledig när man är van att röra på sig hela tiden. I morgon ska jag göra ännu ett nytt försök till att nyttja mitt SATS kort i jakten på mer energi och att grunda inför tävlingssäsongen 2013. Har ni hört det förut??? Ja!  Undra hur många veckor (dagar) jag kommer hålla i denna gång??!!!
Det gäller väl bara att hitta rätta motivationen….