Hoppa till innehåll

NYTT ÅR, NYA UTMANINGAR

 

Nytt år!!!
Jag brukar inte direkt lägga några nyårslöften men brukar ha en nyårsönskan om att det nya året ska bli bättre än det förra. Inte för att 2011 var ett dåligt år men visst kan allt alltid bli bättre? Eller?!

Om jag ska summera 2011 så var det nog ett ganska bra år. 
I januari fixade mina vänner Sandra, Pam & Veronica en träningshelg för att fira min födelsedag, vilket blev super mysigt och inspirerande. Ja, Veronica och jag kanske inte kände så just för stunden då vi tyckte våra pass kändes riktigt dåliga…
Men vi blev lite gladare när vi senare (ganska mycket senare) på kvällen kom på den superba idén att vi till nästa gång skulle hyra in en snygg manlig skådespelare! Han skulle få i uppdrag att stå inne i manegen i ett hörn. Där skulle han jubla och applodera när vi red förbi och träna in ord som: Bra! Fantastiskt! Super! I olika trovärdiga  tonlägen.
Vi fick inte tag på någon som för stunden nappade på detta uppdrag så vi laddade ner en app till våra iphones istället med jubel och applåder!!!
Vi kommer göra om detta trevliga upplägg nu i januari, så i säkerhets fall kanske vi ska boka någon redan nu…
Vi är inte så svåra, det behöver inte vara på svenska det går lika bra med: Great, fabulous, magnificent, dazzling….

 

 

Vårens tävlingssäsong gav mig ett kval med Celine och jag gjorde en vinglig debutstart på Denzel.

Jag tog mod till mig och vågade äntligen ringa upp Ola Rapace och fråga om han ville vara med i “Stjärnornas hoppning” och fick till min förvåning ett ja, och han började rida i maj.

 

 

Under Juli tog jag lite semester och åkte bla till Falsterbo med Jenny, Caroline där även Sandra och Pam slöt upp. Det var en rolig vecka med härliga människor och fina hästar.

 

Därefter blev det en tripp till Gotland för att hälsa på våra vänner som eg bor i Kina, Marie  & Thomas och lilla Oliva, de har även ett sommarhus i Visby.
Som avslutning på ledigheten spenderades två veckor i vackra Italien.
Jag gillar Italien, det är vackert, men ingenting slår Frankrike.  Jag älskar Frankrike och speciellt vackra Provance. När jag växte upp hade min familj ett hus där och vi tillbringade många somrar i Frankrike. Även Paris är en underbar stad. Jag är dålig på att hitta i Sverige, Paris är ingen lek! vet inte hur många varv jag har snurrat runt i Paris rondeller och inte hittat rätt. Men jag gillar lite äventyr så mig gör det ingenting. Tänk vad mycket mer jag får uppleva genom alla de gånger jag kör fel!!!

Hösten började sorgligt när finaste Kuro bröt benet i hagen och tyvärr fick avlivas. Jag saknar honom fortfarande och tänker på honom. Vi hade mycket roligt tillsammans och tack vare honom gjorde jag min debut start i St George. Han lärde mig mycket och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Det var även roliga saker som hände under hösten då tex Veronica och Midde tävlade och kvalade sig vidare till MSVB, även Celine och jag tog vårt sista kval. Tyvärr kvalade vi lite försent så vi missade allsvenskan div 1, det var surt! 
Det var också under hösten som Eva och jag köpte fina Didi tillsammans.

Under hösten tränades det för fullt inför Stockholm Horse Show och “stjärornas hoppning” Ola var på och av i en salig blandning på gund av sin roll i den kommande Bond filmen. Tyvärr hade han ingen möjlighet när det väl blev dags för Globen men han var istället bisittande speaker till Henrik Jonsson. Förutom Ola så tränade även Erik Segerstedt och såklart Jenny och Queen. Jenny slutade på en hedrande 2:a plats och Queen gjorde debut i Globen.

 

 

I december blev jag äntligen färdig med min bok som jag har skrivit på under året. Den kommer heta “Rid Lätt” och finns i handeln under hösten 2012. Spännande!!!
Nu är det dags att tänka ut ny projekt, nya utmaningar inför 2012.

Det jag främst ser fram mot nu,  är när mina gruppelever kommer tillbaka efter jul uppehållet. Det är den roligaste utmaningen.  Att fortsätta hålla bra, intressanta och lärorika lektioner. Att få mina elever att utvecklas och ge dem motivation.
Så välkomna tillbaka den 8 januari!

 

 

För Er som inte rider fast i någon grupp men är intresserade av att prova, så finns det lediga platser inför våren. Vill man inte binda sig till en fast grupp går det också bra att endast köpa klippkort där man kan hoppa in i de grupper som det passar. Alla tider som är märkta Igenridning/dropIn eller DropIn/klippkort gäller klippkortet på, det är bara att boka. 
Välkommen att ringa eller maila om Ni har några ytterligare frågor.

 

 

 

info@ap-ridutveckling.se
0708 210578