Hoppa till innehåll

Ny vecka, nya möjligheter.

Ny vecka! Jag börjar alltid veckan med en morgonlektion och vi fikar oftast efter. En riktigt bra start på veckan, tycker jag.

IMG_0049.JPG
Det här är Fredrik, en av mina måndagsryttare, här med Sacke.

IMG_0051.JPG
Jag brukar också ha möte med min personal och planera veckan och se över vad som fungerar bra och vad som behöver förbättras. det här härliga gänget jobbar jag med.

IMG_0050.JPG

IMG_0053.JPG

IMG_0052-0.JPG
Sabina, Emma, Bea och Linda. Det är de som tar hand om alla hästar och även svarar i telefonen om du ringer till vår stalltelefon. Den är bemannad må-sö 08.00-15.00 och där kan du fråga om allt från stallplats till att boka in en lektionstid. Så när du inte når mig och vill ha hjälp med något så kan du ringa 0720454167.

Nu blir det en tidig kväll för i morgon flyger jag tidigt till Skåne på ett litet jobb ärende och är tillbaka igen till i morgon kväll vid ca 19.00 så den första lektionen kl 18.00 tar Nettan hand om och jag kan avslöja att det kommer att handla om halter på morgondagens lektioner.

Sov gott!