Hoppa till innehåll

Nu är vi på plats i Istanbul

På plats i Istanbul!!! Känns spännande, kul, nervöst och faktiskt lite overkligt. Hade någon sagt till mig för några år sedan att jag skulle vara nere i Istanbul för att springa/lufsa ett marathon hade jag skrattat åt dem. Det gjorde jag ju föresten åt Martina när hon messade mig i november förra året och skrev att det var dags att anmäla till Istanbul marathon. OCH ÄNDÅ så gjord jag det!
Jag har tyvärr inte hunnit träna så mkt som jag borde under året och är väl egentligen lite för otränad för det här men det värsta som kan hända är ju att jag får bryta, och det är ju inte hela värden, det betyder bara att jag helt enkelt får träna mer och bättre till nästa år! Men, det skulle ju vara roligt att ta sig i mål och det bor ju en envis tävlingsmänniska någonstans i mig. De släpper på trafiken efter 5.5 timme och om jag lufsar 4.2 mil i pw tempo så borde det ta 6-6.5h….
Hur som! Det ska bli skit kul!
I kväll har vi varit på en fantastiskt trevlig turkisk restaurang och i morgon ska vi ladda med att besöka lite basarer. Sov gott!

IMG_7592-0.JPG