Hoppa till innehåll

NÅGRA DAGARS LEDIGT

 

Började morgonen med några lektioner och sedan åkte jag med Pia till Ulriksdals Handelsträdgård och åt lunch. Det var jätte mysigt och kan verkligen rekommenderas. Tack Pia för en fantastiskt härlig och trevlig lunch som gjorde min dag.

Efter det tog jag en tur till stan och strosade och laddade inför min minisemester som börjar i morgon, då jag åker och besöker min vän Marie i Shanghai. Längtar efter att träffa henne, Thomas och deras dotter Olivia. Under några dagar ska jag njuta av att umgås, shoppa och gå på världens bästa champagnebrunch. På tisdag är jag tillbaka igen och förhoppningsvis med helt återställda batterier. Detta har varit sååååå seeeeegt!!!! Längtar efter att få rida igen, det är två veckor sedan nu!!!
Och jag längtade inte mindre när mina nya tävlingsstövlar, som jag beställt, kom idag. Vem säger att man inte kan köpa lycka?! Jag kommer rida så bra på vårens alla tävlingar!

… Kanske borde matcha skaftets swarowskibling med något av dessa blingiga schabrak jag såg häromdagen. Undrar dock hur de tål en maskin tvätt?

Vi hörs igen på tisdag!