Hoppa till innehåll

MINA UNDERBARA HÄSTAR

 

Känner nog av tidskillnaden lite. Vaknade kl fem i morse och var klarvaken, fick tillslut gå upp och slötitta på tv. När jag sedan somnade strax efter kl sex och när klockan ringde vid kvart över sju var jag galet trött….

Men har lyckts hålla högt tempo hela dagen och hunnit med att rida tre hästar och longera en samt en promenad med Lena och hundarna. Jag kommer förmodligen ha en fruktansvärd träningsvärk i morgon och kommande dagar. Har inte ridit på tre veckor nu. Det var en sån lycka att rida idag. Det är verkligen bland det roligaste som finns och nu är ju jag väldigt partisk men, mina hästar är så fantastiska. Jag tycker de är så roliga att rida och idag kändes tom Denzel, som ibland har lite sämre arbetsmoral, väldigt framåt och possitiv. Eva som jag delar Denz och Didi med gör verkligen ett bra jobb när jag avviker, de känns alltid bra att rida när hon har haft dem. Jag tycker vi är en bra kombo.Didi har jag inte ridit sen vi lämnade henne hos Hanna eftersom jag var sjuk när hon kom hem förra veckan. Hon är så lik Celine i mycket fast så mycket enklare.
Efter det åkte jag över till Antuna och red Celine som Zanna har hjälpt mig med när jag varit borta. Hon kändes också fin. I morgon kommer Peter Härnstam och jag tänkte försöka mig på att ta tag i träningen igen och bestämt mig för att nu är det färdig snorat och hostat och lunginflamationat!!!
Det gäller bara att försöka att ta det lite lugnt nu när jag sätter igång igen. Det är så svårt för man vill ju vips jobba vidare med det man gjorde innan. Tålamod!

Massa bilder på mig och Celine

 

Förresten…..
Rösta på Rolf-Göran som är nominerad till Jerringpriset

http://www3.ridsport.se/Tavling/Hoppning_/Nyheter/2011/11/Rolf-GorannomineradtillJerringpriset/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3295&artikel=4802466