Hoppa till innehåll

MINA FINA HÄSTAR ÄR KRÄSNA HÄSTAR

 

KÄRLEK! DIDI <3

Jag har just nu ett jätte problem med att mina hästar inte äter av det silaget vi har i stallet. Nu börjar några av dem se riktigt tunna ut och jag vet inte riktigt vad jag ska göra när det inte går att fodra upp dem, när de hela tiden lämnar maten.  Jag har ringt till vår silage leverantör vid flera tillfällen (det har även de som driver stallet gjort, de är ju såklart  också måna om att stallets hästar mår bra). Det är eg inget fel på fodret, det är helt ok värden och det ser bra ut men det spelar ju tyvärr ingen roll när de inte vill äta av det…
Det får bli en tur till Täby foder och shoppa Stud balancer från Dodson & Horell som är helt suveränt till hästar som tappar hull. Han som driver Täby stall och foder är väldigt kunnig och alltid väldigt hjälpsam och  jag hoppas på att få samma bemötande av vår silage leverantör.