Hoppa till innehåll

MIN FINA VÄN VERONICA

Har haft en härlig långhelg med några tjejer på Gotland! Underbart väder och vacker natur. Vi har bara slappat, lagat god mat (höll mig faktiskt riktigt bra till min skit trista diet!) umgåtts och faktiskt ridit! minns inte när jag senast red på en ledighetsresa men Sofia brukar alltid rida och träna hos sin Gotländska ridlärare maria när hon är på Gotland, så hon tyckte jag skulle följa med och hälsa på och prova. det var roligt. Pass ett fick jag rida en jätte gullig Nordsvensk vilket kändes väldigt ovant och trippigt men den var lite ball och gick lite fint i form och kunde det mesta. pass nummer två red jag Marias egna häst och blev lite kär. Vilken härlig häst med positiv inställning, bra takt men framför allt väldigt välriden.
Bilder kommer så fort jag kommer till min egna dator. Nu har jag lånat min fina vän Veronicas dator som äntligen är i Stockholm och fick tid över för en mysig hemma kväll.
Så nu ska jag passa på att umgås =)
I morgon är det dags för ännu en träning inför stjärnornas hoppning!