Hoppa till innehåll

MIDDE TILLBAKA!

 

Igår fick Celine följa med mig till Stora Wäsby och vi red med i en liten grupp som Fredrika höll. Celine tyckte det var superkul att få komma iväg och kändes jätte framåt och fin. Nu har jag äntligen kommit med på tävling!!!! Det blir Lidingö till helgen och på lördag är det träning hos Jenny Larsson för oss som skulle ridit allsvenskan. Jag har inte riktigt bestämt mig vem jag tar med men det lutar åt Denzel.
Under veckan som är kvar tänkte jag träna lite program med Celine och i morgon ska hon få hoppa lite. Hoppningen är bra mitt i allt dressyrarbete så de får variation och även bra för det lösgörande arbetet.

Nu kommer Midde hem igen! Veronica har köpt en egen häst. Grattis! Jag har ju dock en häst för mkt så under en period nu så får Didi åka till Hanna Bratt och sen på sikt kommer jag ha halv fodervärd på Celine och stalla upp henne på ett stall i närheten. Jag hoppas på att Antuna hos ID Horses får någon ledig plats inom snar framtid. Det är nära dit och jag trivdes bra när mina hästar stod där sist.
Celine är en fantastisk häst och mitt hjärta bankar hårt för henne och det kommer vara tråkigt att inte ha henne hemma men jag tror att det ändå blir en bra lösning och att jag ska satsa lite mera nu på 7-åringarna, Denzel & Didi. Vi får se… Celine kanske går strålande på söndagens tävling och vi äntligen sätter det där sista kvalet???!!!

 


Finaste Celine