Hoppa till innehåll

MER FRÅN SOMMAREN

Under sommaren har jag även hunnit träna en hel del! Det har varit ganska mkt häst denna sommar!!! Förutom att jag åkte för att träna för Bruno i Vingåker hann jag med en tripp till honom i Portugal. Träningen för honom ger och utvecklar mig massor! Som jag alltid säger så tycker jag att det är svårt att rida Lusitanos men när jag kommer hem och sitter upp på mina egna känner jag verkligen vad det ger och jag tycker min ridning blir känsligare och mer teknisk. Det är också väldigt roligt, utmanande och inspirerande.

Här rider Bruno utan tyglar

{youtube}hscwLOj2G7Q{/youtube}

 

 

Jag med den fantastiska vita fina Lusitano hingsten.

{youtube}GScXTBn6SZE{/youtube}

och här är ett klipp där jag får lite bastning från Bruno på att det inte alltid kan se snyggt och perfekt ut i ridning utan man måste också få ett resultat och utgå från vart hästen är. Det finns ingen perfekt häst och därför heller ingen perfekt ridning. Håll till god ;)

 

{youtube}D3DNShFXRYE{/youtube}