Hoppa till innehåll

MÅRTEN & RICKARD

jag är väldigt bra på att lära folk rida men det här med datorer det är jag verkligen helt sämst på!!!!! Nu har något virus lyckats smyga sig in igen trots att jag har installerat ett skydd, min dator är helt förskräckligt seg och är det något jag verkligen inte har tålamod med så är det just sega datorer!!!!! Grrrr….,

Hur som! Idag har Mårten varit här för sin 4:e ridlektion och jag var verkligen tvungen att nypa Fabian, som stod brevid mig, i armen för att inte jubla högt! Hur är det möjligt att någon som aldrig ridit kan se ut så här på sin 4:e gång????

 

{youtube}yS5ls6IUWQ8{/youtube}

Visst är han bra! Men, har man bestämt sig för något och är fokuserad är det mesta möjligt. Det kommer bli 2,5 intensiva och intressanta och framför allt roliga veckor innan det är dags för Ericsson Globe och Stjärnornas hoppning.

Här är hans andra ritt, tyvärr fick filmaren belinda något snurr och filmade på snedden =)

 

{youtube}WwQ3oke6Ky4{/youtube}

Idag var även Rickard här, som nu är tillbaka efter div jobb på varmare breddgrader (oförskämt brun var han!!!!) Idag fick han träna start och stopp samt en “snabba-svängar-bana”. Jätte nyttig övning som han gjorde riktigt bra och vad som var roligt idag var att jag verkligen såg på hans ridning vilken nytta övningen gjorde.  Jag hoppas han fick med sig hem en känsla av att ha klivit ett steg framåt.

Det var fler än jag som blev glad över att ha Rickard tillbaka i stallet. Mirr visade det dock lite mer närgånget och kröp nöjd upp i Rickards knä.