Hoppa till innehåll

MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG….

Jag bor nog mitt i landet Narnia… ibland så finns ingen kontakt med internet och ibland går det så segt. Har provat de flesta uppkopplingar men det beror på något sätt på väder och vind hur vida snabbt det går. eller så är det som jag brukar säga att jag är en teknisk katastrof som på något märkligt sätt har en negativ inverkan på alla elektriska prylar så de slås ut!
Lyckades tex slå ut batteriet på Dicks bil idag när han var snäll och lånade ut den till mig. Som tur var så hände det när jag sprang in på Shell för att köpa med mig en kaffe så det var en snäll man som hjälpte mig.

Veckan har varit bra med måndags träning för Ann på både Didi och Denz. Denz kändes sådär så Ann tyckte inte jag ska starta honom på Täby till helgen. Då återstår Didi. Känner mig väl egentligen inte riktigt redo för att starta henne men det kanske känns mer rätt framåt helgen. Har ridit lite delar ur MSVC:1 programmet och hon är väldigt stadig i den förvända galoppen. Provar att rida hela programmet i morgon så får vi se!

Har under veckan varit ute och gått med Celine varje dag så jag kommer vara i fin fin form om jag ska fortsätta promenera. Hon ser faktiskt bättre ut och det känns skönt. Hon ser ganska nöjd ut med att promenera runt i det snötäckta landskapet.Jag är kanske inte lika nöjd och vill bara att hon ska bli ok igen. Vill fortsätta träna! Tävlingen i Mantorp den 10 mars kommer jag nog inte iväg på men håller ändå lite hopp om den sista mars nere i Tranås.

Just nu försöker jag ladda upp ett klipp från Jennys och min “leta häst” resa vi hade i helgen men som sagt, det går seeegt! Den får stå och tugga över natten så lägger jag upp den under morgondagen. Tills dess finns fler videobloggar att följa på www.hastkanalen.se

Sov gott!!!

De är inte så fotogeniska mina små hästar….