Hoppa till innehåll

LUGN TISDAG

 

Idag har det varit en ganska lugn dag. Har precis kommit hem efter att ha grävt fram Celine ur leran! Hur skitig kan en häst bli egentligen… Det är så trist när de har lera upp till magen, inte bara för att det tar evighet att göra dem rena utan även för att det blir större risk för dem att få mugg.
Läs mer om mugg genom att klicka här
Som tur är så har inte någon av mina hästar några muggsymptom i år, förra året var värre speciellt på Kuro.

Förutom dammat av lerig häst så har Pia varit här idag och ätit lunch. Det är alltid lika trevlig att träffa Pia hon är en enormt varm o0ch energigivande person som jag tycker väldigt mycket om.
Efter vår lunch hjälpte jag Line med hennes ridning och idag red hon Sacke.
Hon fick ett svettigt pass med många skänkelviknings repetitioner vilket jag tycker hon gjorde bra. Jag tror både hon, jag och Sacke var mycket nöjda med passet idag. Line har hjälpt till i stallet idag och putsat och fixat och hon avslutade med att skritta fram Denzel.
Nu ska jag njuta av en ledig kväll.

 

Här är ett klipp på fina Denzel. Jag fick hjälp av Maria och Isabelle att motionera hästar på nyårsdagen. Tack =)

 

{youtube}8sqBec8Pj3M{/youtube}