Hoppa till innehåll

LITE VÅRSOL PÅ INGÅNG???!!!!

På torsdag har jag äntligen bokat in att åka ner och se Petra i Fam Addams på Östgötateatern! Det ser jag fram mot! Träffade även Petra idag över en lunch på gamla Apoteket. Även min goda vän Lena var på plats samt Pernilla Wahlgren, Fabian, Angelica & Susanne. Efter lunchen åkte vi över en sväng till stallet där vi tog en fika i chesterfieldsofforna bland mitt nyinsatta stallpåskpynt! Tyvärr har ingen vågad sig på att öppna påskmusten, så till morgondagens elever och medföljare: Passa på att påskmustsfika!!!!


Susanne


Pernilla

Petra, Lena & Pernilla

 

Efter det tog jag en tur med bilen och åkte mot Färentuna för att besöka Agneta Wenninger. Det är mkt tack vare Agneta som jag driver mitt företag idag. Jag träffade henne ca 2005 precis när jag bestämde mig för att jag ville göra något annat än att jobba på ridskolan som jag då hade jobbat på i ca 8 år. Jag trivdes jätte bra men kände att det var dags att utveckla mig mer än vad det fanns möjlighet för mig där.
Som en helt kontrast till det jag gjort så började jag jobba lite extra med kosmetika på Kicks samtidigt som jag började med ett medryttarsystem och höll lite lektioner hos Agneta, som idag driver sin verksamhet på Lurudden ( www.executrix.se )
Jag flyttade också mina då 3 hästar (en av dem var fina Sacke!) till henne och hon hjälpte mig att starta upp mitt egna företag och kom med många bra tips och råd (Tack Agneta!!!)
Efter ett tag flyttade jag och började sedan att driva ett inackorderingsstall samtidigt som jag hade min ridverksamhet som sakta men säkert började ta form mot vad den är idag. Agneta och jag har fortfarande kontakt men tyvärr hinner vi inte ses lika ofta som jag önskade! Vi hade faktiskt en liten hoppkurs hos henne under förra året och jag tänkte planera in något mera till sommaren, det är alltid roligt med bra samarbeten!

Agneta har, precis som jag och Eva, en Don Primero avkomma. Hon har fött upp honom själv och det var roligt att få se honom live idag! Han kommer bli jätte fin, idag är han fem år.

Lite bilder från dagen på Lurudden


Vårsolsfika på Agnetas altan, Nettan följde med mig!


gamla arbetskamraterna i sin stora fina hage


Da Capo, Agnetas Don Primero avkomma

Efter det så bar det av hemåt för en helkväll i ridhuset med mkt duktiga elever idag! Jätte kul!
I morgon åker jag och Lizz på vår första lite längre tur då det blir hon som får följa med mig och Nettan mot Kolbäck och träningsonsdag för Eva Karin!

SOV GOTT!