Hoppa till innehåll

LEDIGA RIDPLATSER TILL VÅREN

Hoppas ni alla hade en härlig nyårsafton!
Jag hade en trevlig middag med goda vänner och det blev en väldigt lugn och ganska tidig kväll. Jag var helt ensam i ridhuset när jag satt upp på Denz kl 08.00 på nyårsdagen.
Det var en ganska skön känsla att bara njuta av lugnet och min underbara häst! Jag började året bra med att rida Denz, Didi och Lizzan och sen tog jag en riktig soffarslappar kväll efter att ha mockat och fixat lite i stallet.
Jag har även lyckats ta mig till gymmet och i morgon laddar jag för ännu ett besök, det börjar i alla fall bra det här året…
Nu sitter jag och ser över vilka lediga ridtider det finns att erbjuda till våren i mina grupper och jag har några platser kvar torsdagskväll samt söndag. Maila eller ring om du vill komma och provrida.