Hoppa till innehåll

LÅNG, INTENSIV OCH ROLIG DAG

I dag har vi varit på Fonboda och spelat in ännu ett avsnitt. kan inte avslöja vad det handlar om men tog lite bilder från dagen…


Lena Bredberg & jag


… här med sällskap av Ola Selmén

 


två av de duktiga kameramännen


Roland Thunholm kom förbi idag. Det är han som har gjort de fantastiskt fina bilderna i min bok “Rid Lätt”


Susanne är inte van att hantera hästar men gjorde en bra insats idag och höll Bingo.

Ola Rapace & Sara Varga vilar mellan tagningarna.


Ola Selmén, Magdalena Graaf, Sara Varga & Ola Rapace


full action…


Lunch vid den härliga polen på Fonboda

Magdalen & jag tar en lunch powernap i solen


lite mer action…


Fina Bingo


Det här är min bästa kompis för dagen! Magdalenas hund följde mig överallt idag tom när jag gick på damernas!

Tack alla inblandade för en rolig arbetsdag! Härligt väder och fin miljö på Fonboda hos Haide Westring. I kväll har jag haft fullt med elever och de har fått fortsätta träna skolor och linjer. Nu är jag rätt mör efter en lång och intensiv dag. Som ingen av er säkert kunnat undgå så kommer Obama på finbesök till Stockholm i morgon, så jag tipsar alla er som kommer för att rida att åka via E18, vägbeskrivning finns under kontakt